Web stranice za apartmane, vile i sobe

HoćuSvojWeb sustav za iznajmljivače je skrojen isključivo da zadovolji sve potrebe iznajmljivača i vlasnika privatnog smještaja, apartmana, soba i villa u Hrvatskoj.

U nastavku pročitajte sve o mogućnostima koje Vam nude naše web stranice za iznajmljivače.Samostalno uređivanje svih sadržaja na Vašim web stranicama

Kroz lozinkom zaštićeno korisničko sučelje u mogućnosti ste vršiti apsolutno sve izmjene na Vašim web stranicama. Module koje ne želite koristiti možete isključiti, a sve sadržaje možete unositi na čak 10 podržanih jezika. Ukoliko se snalazite sa MS Wordom i slanjem emailova snaći ćete se i ovdje.

Detaljan Pregled Smještajnih jedinica

Prezentirajte kvalitetno i detaljno Vaše smještajne jedinice Vašim potencijalnim gostima. Naš sustav nudi sljedeće: - Definiranje naziva smj. jedinice, tipa (npr. A4 + 2) i opisa. - Upload fotografija koje se na klik uvećavaju - Opremljenost smještajne jedinice, DA/NE polja (npr. Kupaonica, Kuhinja, Grill, Tv, Hladnjak..) - Cjenik, detaljan cijenik koji uključuje razdoblje, broj osoba, minimalni boravak i cijenu. - Kalendar zauzetosti, označite na kalendaru termine koji su već bukirani i olakšajte Vašim gostima odabir termina. - Formular za slanje upita, na kraju cijele prezentacije se nalazi formular za slanje upita koji poziva na akciju.

Galerija slika

Osim fotografija koje možete uploadati uz pojedinu smještajnu jedinicu ovdje ste u mogućnosti kreirati Vlastite albume sa fotografijama. Jako korisno ukoliko želite potencijalnim gostima pokazati fotografije Vašeg grada, plaže i sl.
Sve uploadane fotografije se automatski smanjuju (thumbnail) i na klik se uvećavaju u orginalnu veličinu.

Vlastite Podstranice

Uz predefinirane module kao što su Smještaj, Galerija slika, Lokacija i sl. u mogućnosti ste kreirati i Vlastite podstranice.
Prilikom kreiranja stranice možete definirati dali želite da se link prikaže u glavnom horizontalnom izborniku (preporučamo za bitne linkove) ili u izborniku u koloni sa strane.
Svakoj stranici definirate naslov/naziv i sadržaj u koji možete uploadati i fotografije po potrebi. Primjer stranica: Vozni red i cijene trajekta, Plaže u blizini, Nacionalni parkovi...

Knjiga Gostiju

Knjiga Gostiju omogućava Vašim gostima da nakon što su boravili kod Vas napišu kratki komentar ili osvrt kako su bili zadovoljni uslugom. Nekoliko pozitivnih komentara sigurno će Vam ići u korist i olakšati odluku novom gostu kada dođe na Vaše web stranice.
Svi upisi u knjigu gostiju moraju biti odobreni s Vaše strane prije nego li se prikažu javno na Vašim web stranicama.

Slide Show Animacija

Postavite do 10 fotografija da se izmijenjuju na Vašim web stranicama u animaciji. Slide show ima za zadaću da podigne dinamičnost web stranica i pažljivo izabranim fotografijama privuče i dodatno zainteresira gosta.
Kao i sve ostale module i ovaj možete samostalno uređivati u Vašem korisničkom sučelju te po potrebi kompletno isključiti.

Lokacija

U sekciji lokacija na Vašim web stranicama u mogućnosti ste detaljno objasniti gdje se nalazi Vaš apartman/villa te kako doći do njega.
Također ste u mogućnosti označiti Vašu poziciju na interaktivnoj Google karti.

Višejezičnost web stranica

Web stranice su prevedene na 10 jezika te pokrivaju sva aktualna tržišta.
Jezike koje ne želite koristiti u mogućnosti ste isključiti u korisničkom sučelju.
Podržani jezici su: Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovenski, Francuski, Španjolski, Nizozemski i Mađarski.

Optimizacija za tražilice

Web stranice su optimizirane i prilagođene za tražilice te ispunjavaju sve preduvjete za ostvarivanje dobrih pozicija u rezultatima pretraga.
Stvari na koje smo obratili pažnju: xHTML kodiranje bez tablica, korištenje H tagova u naslovima, unikatni title i meta tagovi za podstranice, SEO prilagođeni URL-ovi (npr. mojweb.com/moja-podstranica)

Sviđa Vam se što nudimo?

Želite i Vi ovakvu web stranicu, kreiranu posebno prema potrebama iznajmljivača?